Aankoop

Wil je een woning of appartement aankopen? Best lastig in deze markt! Hoe weet je dat je de juiste prijs biedt? Je wilt natuurlijk niet te veel betalen, maar als je te weinig biedt, gaat de woning aan je neus voorbij. En hoe vind je de leukste woning binnen jouw budget? Wanneer is een bouwkundige keuring verstandig? Dit is een greep uit de vragen die je als aanstaande koper waarschijnlijk hebt. Estatum Makelaardij staat klaar om je te begeleiden bij de aankoop van jouw woning en beantwoord al je vragen graag.

Verder hebben wij een uitgebreid netwerk met professionals die snel beschikbaar zijn voor advies. Zoals een bouwkundige, een onafhankelijke financieel adviseur, een taxateur etc. Wij helpen je om vol vertrouwen een serieus bod uit te brengen. En het lukt ons bijna altijd om binnen twee maanden een woning met iemand aan te kopen.

Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod

Je kunt je bij ons gratis inschrijven om op de hoogte gehouden te worden van het nieuwste aanbod wat aan uw eisen voldoet.

Onze aanpak

Wij bieden begeleiding op maat tijdens de aankoop van je nieuwe huis.

Je zoekt al een tijdje en het lukt maar niet om een leuke woning of appartement te kopen. Onze aankoopmakelaars bespreken met jou alle wensen, geven advies en samen met jou stellen wij een plan op. Hierdoor lukt het je binnen twee tot drie maanden wél om jouw droomhuis te kopen.

Of:

Je hebt de woning van je dromen gevonden en je wilt dat wij de begeleiding doen van de aankoop. We plannen dan voor jou een tweede bezichtiging in en gaan met je mee naar jouw droomwoning. We bekijken deze op een nuchtere manier en geven advies omtrent de aankoop. Vervolgens zullen wij, met jouw toestemming, in onderhandeling gaan en bij de koop van het huis de koopakte controleren. Ook begeleiden we u bij de oplevering en de overdracht bij de notaris.

De voordelen

Kortingstarief

Ben je al in bezit van een koopwoning en wil je verhuizen? Voor verkopende klanten bieden wij een kortingstarief op de aankoop of aankoopbegeleiding van je volgende woning (binnen Almere).

Estatum makelaardij

Vrijblijvende afspraak

Jouw huis verkopen met de hulp van Estatum makelaardij? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!